Books Should Be Free
Loyal Books
Free Public Domain Audiobooks & eBook Downloads
Search by: Title, Author or Keyword

Μελέται: 10 άρθρα του στον «Νουμά»   By: (1878-1920)

Book cover

Αυτό το βιβλίο περιέχει μια σειρά από δέκα άρθρα του Ion Dragoumis που δημοσιεύτηκαν στον "Νουμά". Ο συγγραφέας παρουσιάζει τις ιδέες του με έναν ευφάνταστο και ευφυή τρόπο, αναλύοντας θέματα όπως η πολιτική, η λογοτεχνία και η ιστορία με βάθος και ειλικρίνεια. Οι απόψεις του Dragoumis είναι ενδιαφέρουσες και προκαλούν τον αναγνώστη να σκέφτεται και να αναζητά τις δικές του απόψεις. Μέσα από αυτή τη συλλογή, ο αναγνώστης αποκτά μια πολύπλευρη και βαθιά κατανόηση των θεμάτων που αναλύονται, κερδίζοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Συνολικά, είναι ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί για όσους αγαπούν τη σκέψη και τον πολιτισμό.

First Page:

Note: The tonic system has been changed from polytonic to monotonic. The spelling of the book has not been changed otherwise. Bold words have been included in &&. Each article has a preface from the editor. This has been included in . In 2 places square brackets indicate that some words are missing. Footnotes have been converted to endnotes.

Σημείωση: Το τονικό σύστημα έχει αλλάξει από πολυτονικό σε μονοτονικό. Η ορθογραφία του βιβλίου κατά τα άλλα παραμένει ως έχει. Λέξεις με έντονους χαρακτήρες έχουν συμπεριληφθεί σε &&. O πρόλογος κάθε άρθρου έχει στην αρχή και στο τέλος του . Σε 2 μέρη που έχουν σημειωθεί με [] λείπουν ορισμένες λέξεις. Οι υποσημειώσεις των σελίδων έχουν μεταφερθεί στο τέλος του βιβλίου.

Μ Ε Λ Ε Τ Α I

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ (ΙΔΑΣ) 2 ΣΕΠΤΕΜΕΡΙΟΥ 1878 — 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 1920

10 άρθρα του στο «Νουμά»

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ. Π. ΤΑΓΚΟΠΟΥΛΟ

ΕΚΔΟΣΗ "ΤΥΠΟΥ„ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 3, ΑΘΗΝΑΙ

ΤΟΥ βιβλίου αυτού τυπώθηκαν εκατό αντίτυπα σε χαρτί χειροποίητο ολλανδικό, αριθμημένα στο πιεστήριο... Continue reading book >>




eBook Downloads
ePUB eBook
• iBooks for iPhone and iPad
• Nook
• Sony Reader
Kindle eBook
• Mobi file format for Kindle
Read eBook
• Load eBook in browser
Text File eBook
• Computers
• Windows
• Mac

Review this book



Popular Genres
More Genres
Languages
Paid Books