Books Should Be Free
Loyal Books
Free Public Domain Audiobooks & eBook Downloads
Search by: Title, Author or Keyword

Το βιβλίο του μικρού αδερφού Μυθιστόρημα ενός Γάμου   By: (1858-1909)

Book cover

Το βιβλίο του μικρού αδερφού είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που αναδεικνώνει τις σχέσεις μεταξύ μελών μιας οικογένειας και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν ο ένας τον άλλον. Ο συγγραφέας, Gustaf af Geijerstam, παρουσιάζει με λεπτομέρεια τις σκέψεις και τα συναισθήματα του κάθε χαρακτήρα, δημιουργώντας ένα βιβλίο που σε κρατά σε αγωνία καθ' όλη τη διάρκεια της ανάγνωσης.

Ο τρόπος που περιγράφονται οι σχέσεις μεταξύ των αδερφών και ο τρόπος που αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου είναι εξαιρετικά ρεαλιστικός και σε κάνει να σκέφτεσαι τις δικές σου σχέσεις με τα αδέρφια σου. Οι χαρακτήρες είναι ζωντανοί και πολυδιάστατοι, με κάθε ένας να έχει τις δικές του ανασφάλειες και φόβους.

Συνολικά, το βιβλίο του μικρού αδερφού είναι μια συναρπαστική ανάγνωση που σε καθηλώνει από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον τον ταξιδεύει τους αναγνώστες σε έναν κόσμο γεμάτο συγκινήσεις και απρόοπτες εξελίξεις. Αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία!

First Page:

Note: The tonic system has been changed from polytonic to monotonic, otherwise the spelling of the book has not been changed. Bold words are indicated by &. Square brackets indicate corrections. Pages 132 133 are missing. The book has 192 pages.

Σημείωση: Το τονικό σύστημα έχει αλλάξει από πολυτονικό σε μονοτονικό. Κατά τα άλλα έχει διατηρηθεί η ορθογραφία του βιβλίου. Λέξεις με έντονους χαρακτήρες περικλείονται σε &. Διορθώσεις περικλείονται σε []. Οι σελίδες 132 133 λείπουν. Το βιβλίο έχει 192 σελίδες.

ΓΟΥΣΤΑΥΟΥ ΓΚΕΪΤΕΡΣΤΑΜ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Γ... Continue reading book >>




eBook Downloads
ePUB eBook
• iBooks for iPhone and iPad
• Nook
• Sony Reader
Kindle eBook
• Mobi file format for Kindle
Read eBook
• Load eBook in browser
Text File eBook
• Computers
• Windows
• Mac

Review this book



Popular Genres
More Genres
Languages
Paid Books