Books Should Be Free
Loyal Books
Free Public Domain Audiobooks & eBook Downloads

Auringon noustessa Kasvavalle nuorisolle   By: (1870-1928)

Book cover

"Auringon noustessa Kasvavalle nuorisolle" by Tekla Roschier is a thought-provoking and insightful book that delves into the challenges and triumphs of today's youth. The author's writing style is engaging and easy to follow, making it a compelling read for both teenagers and adults alike.

Roschier's exploration of topics such as identity, relationships, and personal growth is both relatable and inspiring. The book offers valuable lessons and advice for young readers navigating the complexities of adolescence in a rapidly changing world.

Overall, "Auringon noustessa Kasvavalle nuorisolle" is a must-read for anyone seeking guidance and validation in their journey towards self-discovery and empowerment. Roschier's words are sure to resonate with readers of all ages and leave a lasting impact on their hearts and minds.

First Page:

AURINGON NOUSTESSA

Kasvavalle nuorisolle

Kirjoitti T. R. [Tekla Roschier]

Ensimmäisen kerran julkaissut Kustannusosakeyhtiö Otava 1898.

I.

Kuinka ihmeen hauskaa täällä on!

Ja loistavin silmin, punaposkisena ja paljasjaloin hyppi Elsa pitkin rantaa kiveltä toiselle. Hameenhelmojansa piteli hän ylhäällä, etteivät kastuisi, kun hän silloin tällöin antoi lämpöisten aaltojen huuhtoa jalkojaan. Kihara tukka oli joutunut ihan pörrölleen, ja paksu palmikko heittelihe edestakaisin joka kerta kun tyttö taas teki uuden hyppäyksen.

Hän läksi yhä edemmäs, vähän väliä katsoen taakseen rantaa kohti, johon toverinsa oli jäänyt kukkia poimimaan. Vihdoin hän joutui suurelle kivelle, josta ei enään päässyt kauemmaksi, ja tänne hän nyt jäi seisomaan. Hän laski alas helmansa, pyyhki tukkansa silmiltään ja katseli ympärilleen.

Ja kuinka ihmeen ihanata täällä on! Katso toki tänne, Aini, en ole koskaan elämässäni nähnyt mitään näin kovin kaunista!

Innostuksessaan hän ojensi kätensä ja osoitti ympäri seutua, joka siinä heidän silmiensä eteen levitti koko kesäisen kauneutensa. Pitkin rantaa jossa he seisoivat pisti toinen niemi toisensa perästä vaaleanvihreän helmansa sinilahteen, ja toisella puolen taas kohosi korkea vuoriranta, jonka synkkä havumetsä kuvastui syvään, tummaan veteen... Continue reading book >>
eBook Downloads
ePUB eBook
• iBooks for iPhone and iPad
• Nook
• Sony Reader
Kindle eBook
• Mobi file format for Kindle
Read eBook
• Load eBook in browser
Text File eBook
• Computers
• Windows
• Mac

Review this bookPopular Genres
More Genres
Languages
Paid Books